BP
Marketing&Media

Een dynamisch team van professionals om onze partners te ondersteunen bij hun communicatie, presentatie en marketingactiviteiten.

Wie is

Body Plaza Marketing & Media?

Vanwege het complexe en brede aanbod van producten en diensten hebben we een dynamisch team van professionals samengesteld om onze partners te ondersteunen bij hun communicatie-, presentatie- en marketingactiviteiten. Wij geloven dat we samen sterker staan ​​en als eenheid tot meer bewustzijn en acceptatie kunnen komen.

Daarom fungeert BP Marketing & Media als marketingondersteuning, media-extensie en hulplijn voor alle belanghebbenden.

Wie is Body Plaza Europe?

Body Plaza Europe is een van de toonaangevende conglomeraten in de therapeutische en schoonheidsindustrie. Met zijn gevarieerde portfolio van producten en diensten zorgt het voor een revolutie in de industrie en stelt het nieuwe normen. BPE’s zorgvuldig gekozen partners zijn intensief getraind, ondersteund en begeleid, om de hoogste kwaliteit van dienstverlening en klantervaring te garanderen.

Wat bieden wij?

BP Marketing & Media richt zich op het creëren van heldere communicatie voor alle BPE merken, gerichte visuals en bijbehorende video’s. We interviewen al onze partners, voorzien ze van een microsite op onze platformen , geven ze gerichte aandacht en helpen hun producten en diensten te promoten.

Bovendien kunnen we onze partners begeleiden, assisteren of volledig de leiding nemen over de online aanwezigheid, communicatie op sociale media en lokale bekendheid van onze partners. Ons toegewijde team bestrijkt alle relevante gebieden van marketing en media en heeft internationale verkooppunten om native en professionele ondersteuning te garanderen.

Belangrijkste aandachtsgebied

van Body Plaza Marketing & Media

Sociale Media

Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube

Communicatie

Tekst & Beeld, Print & Digitaal, Posters, pdf-techsheets

Webondersteuning

Website, hosting, e-mail, webshop, SEO

Online bewustzijn

Op maat gemaakte landingspagina's, video & interviews, treatment locator. Allemaal op nationale niveau.

Hoe kunnen we u helpen?

Maak een afspraak met BP Marketing & Media om een ​​oplossing op maat te vinden voor uw situatie. Laat onze experts u duidelijke, gerichte en efficiënte oplossingen presenteren om uw succes te maximaliseren.

Samen zijn we sterker!

Bel ons op

+31 297 743572

info@bodyplaza.eu

Neem contact op

+31 297 743572

Bel direct of vul het formulier in